Dahareun anjing baseuh

  • Canned food for puppies natural puppy wet dog food manufacturer China

    Kadaharan kaléng pikeun anak anjing alam pabrik kadaharan anjing baseuh Cina

    Dahareun kaléngpikeun anak anjing dijieun tina bahan daging alam seger jeung bahan kualitas luhur saimbang jeung ditingkatkeun jeung vitamin sarta mineral, nyadiakeun vitalitas jeung pikagumbiraeun ka unggal tepung anjing Anjeun jeung kadaharan baseuh nikmat gizi.Formula optimal tina rupa-rupa bentuk produk kuah, jeli atanapi némpelkeun daging pikeun nyayogikeun kabutuhan gizi anu béda pikeun anjing anjeun kalayan rasa alternatif.
    tina hayam, salmon, tuna, daging yuyu, daging sapi jeung sajabana.Cocog jeung puppies jeung anjing dewasa.

  • OEM ODM wet dog food supplier China canned dog food factory in China

    OEM ODM supplier dahareun anjing baseuh Cina canned pabrik dahareun anjing di Cina

    Kadaharan baseuh premium sering kakurangan karbohidrat kaleuwihan sareng alternatif pikeun protéin sato.Salaku tambahan, pabrik kadaharan anjing kaléng anu terhormat ngan ukur nganggo daging asli sareng henteu aya produk sampingan, nyegah kaleuwihan beurat piaraan sareng alkalinisasi cikiih.Sajaba ti éta, kualitas luhur dahareun anjing canned anu kirang allergenic.Mira Pet Food Co., Ltd fokus kana dahareun anjing baseuh kualitas luhur jeung OEM ODM canned pabrik dahareun anjing di Cina.
    Analisis komparatif dahareun garing piaraan jeung kadaharan baseuh némbongkeun yén kadaharan baseuh boga ciri Uap tinggi, cai karbon low, low gajih, sarta gampang nyerna.

  • natural pet food wet canned dog food manufacturer with chicken and salmon

    dahareun piaraan alam baseuh pabrik dahareun anjing canned kalawan hayam jeung salmon

    Hayam tiasa nambihan vitamin sareng protéin sareng ningkatkeun gizi sareng napsu pikeun anjing.
    Dada hayam ogé beunghar ku vitamin C sareng vitamin E, anu gampang diserep sareng dimanfaatkeun.Éta gaduh pangaruh ningkatkeun kabugaran fisik.Ngabogaan hayam mantuan anjing tumuwuh gancang, ngaronjatkeun tungtung pamisah, sarta replenishes gizi pikeun nguatkeun tulang.
    salmon leuwih ngeunah jeung aya loba cara dahar eta.Anjing oge kawas samlmon, eta pinuh ku bergizi sarta kadaharan anjing salmon canned bisa disimpen pikeun lila.

  • Canned dog food and wet dog food from China factory

    Kadaharan anjing kaléng sareng kadaharan anjing baseuh ti pabrik Cina

    kadaharan poko kaléng
    Kadaharan poko kaléng nyaéta kadaharan kaléng anu sakapeung tiasa ngagentos kadaharan anjing garing.Éta tiasa nyumponan kalolobaan kabutuhan gizi anjing, khususna pikeun sababaraha anjing anu henteu resep nginum cai.Kadaharan kaléng cocog pisan pikeun aranjeunna dinikmati.
    Kadaharan poko kaléng biasana mangrupa kadaharan kaléng anu hargana lengkep sareng nyukupan anu dijieun tina daging taneuh anu dicampurkeun jeung rupa-rupa bahan.Éta ngandung rupa-rupa gizi sareng tiasa nyumponan sabagéan ageung gizi anu diperyogikeun anjing sapopoé, ku kituna tiasa dianggo salaku tuangeun jangka panjang tibatan tuangeun anjing garing.
    Ogé, pikeun anjing ngora jeung anjing heubeul, huntu jeung nyerna kawilang goréng, sarta kadaharan anjing garing sarta teuas dawam bisa nyieun aranjeunna kirang napsu jeung gizi kirang saimbang.Ku alatan éta, perlu leres suplement anjing kalayan sababaraha gizi, jadi nyoco sababaraha kadaharan pokok kaléng mangrupakeun pilihan alus.

  • Private label wet dog food manufacturer China with customized falvor beef/chicken/tuna/salmon

    Swasta labél produsén dahareun anjing baseuh Cina kalawan falvor ngaropéa sapi / hayam / tuna / salmon

    Dahareun baseuh biasana dijieun tina sayuran, bungbuahan, daging, viscera sato, jeung sajabana, kalawan kandungan Uap nepi ka 70%, nu pinuh bisa minuhan kaperluan piaraan pikeun gizi sarta cai.Pets anu dahar kadaharan baseuh bisa inuman kirang cai.Mira Pet Food Co., Ltd mangrupikeun produsén dahareun anjing baseuh Cina khusus dina dahareun anjing kualitas luhur sareng palanggan tiasa ngarobih labél pribadi dumasar kana sarat.Produsén dahareun anjing baseuh.